Maak kennis met Niek en TJ

Wij zijn Niek Xhofleer en TJ Poels, twee jonge gasten met een grote voorliefde voor reizen en kamperen. Medio 2020 zijn wij, mede door COVID-19 op het idee gekomen om een camper verhuurbedrijf te starten. Wij zagen dat veel Nederlanders op vakantie gingen in eigen land of op rijafstand in onze buurlanden.

Voor een camper maakt het eigenlijk niet uit of je in Nederland blijft, naar de Spaanse costa's afreist of gaat wielrennen in de Italiaanse Dolomieten. Het is en blijft een geweldige manier om optimaal van je vakantie te genieten. Een camper maakt je letterlijk mobiel en vrij om te gaan en staan.

Een bedrijf starten in een crisis is niet zo maar iets, maar wij willen graag de uitdaging aangaan en hebben dan ook de stap gemaakt. Met trots presenteren wij Kompas Camper Verhuur.

Onlangs hebben we enkele luxe campers aangeschaft, hebben we deze prachtige website laten ontwikkelen, is het papierwerk geregeld en zijn we klaar om jullie onze geweldig mooie en luxe campers te showen en verhuren.

Nieuwsgierig? Neem contact met ons op en plan een afspraak om de campers te bewonde

Het is onze missie om zowel ervaren kampeerders als onbekende kampeerders een optimale reisbeleving aan te bieden middels het huren van een luxe camper van Kompas Camper Verhuur. Kamperen is namelijk nog nooit zo comfortabel geweest!

Onze campers worden aangeboden met een zeer uitgebreide inventaris. De campers zijn van alle gemakken en luxe voorzien. Zowel binnen als buiten de camper. Ga jij de uitdaging aan? Graag tot snel!

Tj poels

Eigenaar

TJ is buiten zijn werkzaamheden voor Kompas Camper Verhuur werkzaam bij een autobedrijf. Hierdoor heeft hij oog voor detail en dus veel affiniteit met het commerciële aspect binnen Kompas Camper Verhuur

Niek Xhofleer

Eigenaar

Van jongs af aan is het ondernemerschap hem bijgebracht. Niek houd zich voornamelijk bezig met het klant contact en de verhuur en verkoop van campers.

Bel mij terug