Veelgestelde vragen

Bekijk hier alle veelgestelde vragen. Denk aan huisdieren toegstaan, vrije kilometers, beddengoed, haal- en brengservice, betalingen enzovoorts. Heb jij een vraag die er niet tussen staat en waar je wel graag antwoord op wilt? Neem dan contact met ons op!

Nee, er zijn helaas geen huisdieren toegestaan in onze campers.

Ophalen: Ophalen staat altijd gepland op de eerste verhuur dag tussen 10.00 uur en 12.00 uur (altijd op zaterdag tenzij anders overeengekomen).

Inleveren: Dit is op de overeengekomen inleverdag tussen 17.00 uur en 19.00 uur (tenzij anders overeengekomen).

In het laag- en midden seizoen kan er in overleg worden afgeweken van de standaard tijden- en dagen. Bel of mail gerust om dit te bespreken.

We verzoeken alle huurders om de binnenkant van de camper opgeruimd en schoon op te leveren, tevens ook de vuilwatertank en het chemisch toilet te legen. Uiteraard hoeft de camper niet gedweild te worden, wij verzorgen sowieso een eindschoonmaak. Dit geldt ook voor de buitenkant van de camper, deze zullen wij schoonmaken. 

Heb je geen zin om de camper schoon te maken en de tanks te legen? Geen probleem, dit kun je aangeven bij de boeking. Wij zullen dit dan voor jou doen. De kosten hiervoor bedragen € 85,-. 

Tijdens de huurperiode zijn de eerste 1750 km per week vrij van kosten. Daarna zijn de kosten € 0,25 cent per extra gereden kilometer.

In overleg met Kompas Camper Verhuur.

Ja, voor een vast bedrag van € 80,- bieden wij een haal- en breng service aan (binnen een straal van 30 kilometer van Venray), buiten deze straal rekenen wij € 0,25 extra per kilometer.

Wij vragen een aanbetaling van 25%. Deze aanbetaling wordt direct bij de reservering in rekening gebracht, het overige bedrag dient vier weken voor vertrek betaald te worden. De borg betaal je voorafgaand of bij vertrek. Voor de betalingen ontvang je van ons tijdig een e-mail met daarin de benodigde informatie. 

Verbruik van brandstof (diesel) is voor rekening van de huurder. De huurder krijgt de camper met een volle brandstoftank mee en dient de camper volgetankt te retourneren.

Aan vloeistofverbruik voor het chemisch toilet en eventuele motorolieverbruik zijn geen kosten verbonden. Gebruik van één gasfles is inbegrepen.

Voor het besturen van de camper is rijbewijs B voldoende. De bestuurder dient ten minste … jaar te zijn en 5 jaar in het bezit te zijn van een geldig Nederlands rijbewijs B. 

Niet Nederlandse ingezetenen dienen in het bezit te zijn van een geldig internationaal rijbewijs, dat in het land van herkomst kan worden aangevraagd. 

De camper mag alleen bestuurd worden door de vooraf opgegeven bestuurder(s). De bestuurder dient bij het gebruik van de camper alle instructies die door Kompas Camperverhuur zijn verstrekt op te volgen. 

De bestuurder dient voorzichtig en veilig met de camper te rijden. Het is uitdrukkelijk niet toegestaan harder te rijden dan de maximum toegestane snelheid. Wij adviseren over het algemeen een maximum snelheid van 110 km/u.

Het is mogelijk om via Spitz het eigen risico af te kopen. Dit dient u zelf te regelen.

Nee, roken is niet toegestaan in de campers.

In alle type campers passen maximaal 2 kinderzitjes (gelieve zelf mee te nemen).

Wanneer je de camper komt ophalen krijg je een volledige uitleg van ongeveer 45 minuten, ook  wordt dan de huurovereenkomst samen ingevuld en ondertekend. Als de handtekeningen zijn gezet, de betalingen zijn gedaan en alles is duidelijk, dan ontvang jij de sleutel en kan de reis beginnen! Genieten!

Uiteraard is het mogelijk om de camper van te voren te bezichtigen. Neem even contact met ons op om een afspraak te maken. 

Ja, beddengoed graag zelf meenemen, inclusief hoeslakens. Matrasbeschermers zijn aanwezig.

Yes! Alle campers zijn voorzien van een radio (met CD-speler) en een aux-aansluiting. Middels een aux-kabel (jack-plug) kun je een media apparaat aansluiten en muziek afspelen. Neem voor de zekerheid altijd zelf (ook) een aux-kabel mee. 

Dit verschilt per camper. Wanneer je de camper op onze website bekijkt staat dit vermeld bij de specificaties. 

Dit is standaard niet aanwezig, maar wel bij te huren als een van de extra opties. Er is sowieso wel een waterkoker aan boord. Wil je graag een koffiezetapparaat, huur dan onze Nespresso machine inclusief 10 cups regular koffie. 

Bel mij terug