Hoe werkt een camper huren?

Een luxe camper huren bij Kompas Camper Verhuur is zeer eenvoudig en bovenal veilig, voordelig en verantwoord.

Bij Kompas Camper Verhuur hebben we service en kwaliteit hoog in het vaandel. Wij zullen er altijd voor zorgen dat onze campers goed onderhouden en schoon worden afgeleverd. Mocht er onderweg toch iets gebeuren dan heeft iedere camper 24/7 pechhulp door heel Europa. Kan de camper onderweg niet gemaakt worden dan krijg je vervangend vervoer/verblijf aangeboden.

Heb jij interesse om een van onze campers te huren, bekijk dan hier de mogelijkheden. Wil je graag een keer de camper van te voren bekijken? Geen probleem, maak een afspraak en kom langs op onze stalling. Woon je in de buurt van Venray? Dan is het zelfs mogelijk dat we bij jou langs komen met de gewenste camper.

Hieronder vind je nog aanvullende informatie over de verschillende seizoenen, schade en pechhulp, tarieven en veelgestelde vragen.

Wil je graag nog iets weten, dat niet op onze website staat? Neem dan gerust even contact met ons op!

Laagseizoen

Het laagseizoen is bij Kompas van november tot en met april. Wij hanteren dan de volgende huur periodes. 

Minimaal 1 week:
Ophalen op zaterdag (10-12 u)
Terugbrengen op vrijdag (17-19 u) 

Minimaal 3 nachten voor een lang weekend of midweek: 
Ophalen en terugbrengen in overleg. 

Middenseizoen

Het midden seizoen is bij Kompas van mei tot en met juni en de maand september. Tijdens het midden seizoen hanteren wij de volgende huur periodes. 

Minimaal 1 week:
Ophalen op zaterdag (10-12 u)
Terugbrengen op vrijdag (17-19 u) 


Hoogseizoen

Het hoogseizoen is bij Kompas van juli tot en met augustus. Tijdens het hoogseizoen hanteren wij de volgende huur periodes.

Minimaal twee weken:
Ophalen op zaterdag (10-12 u)
Terugbrengen op vrijdag (17-19 u)

Schade of pechgeval onderweg?

Alle campers van Kompas Camper Verhuur zijn all-risk verzekerd met een eigen risico van 1250,- euro. Dit is tevens het bedrag aan borg wat jij betaald per huurperiode. 

Bij pech onderweg word jij via Spitz Pechhulp 24/7 geholpen in alle Europese landen. Via Spitz krijg jij dan pechhulp, sleephulp of indien noodzakelijk vervangend vervoer of verblijf.

Het is bij Spitz tevens mogelijk om het eigen risico voor u als consument af te kopen voor maar € 9,60 per dag. Zo ga je altijd veilig en goed verzekerd op pad.

Tarieven en FAQ

Op de tarieven pagina zie je precies wat er bij de huurprijs is inbegrepen. Huisdieren en roken zijn NIET toegestaan in de campers van Kompas Camper Verhuur.

Mocht je nog vragen hebben over het huren van een camper bij Kompas Camper Verhuur. Check dan onze veelgestelde vragen via de FAQ lijst of neem contact met ons op.

Inventaris & extra's

De luxe campers van Kompas Camper Verhuur zijn van alle gemakken voorzien. Zo is alle sanitair aanwezig, keuken met toebehoren en servies, zeer comfortabele slaapplekken en ook aan de buitenzijde uitstekende faciliteiten. Denk aan een fietsendrager en grote zonneluifel met tafel en stoelen. 

Buiten het zeer uitgebreide standaard pakket, bestaat er nog de mogelijkheid om losse elementen bij te huren. Denk hierbij aan een Nespresso apparaat voor heerlijke koffie of een luxe twee persoons tent zodat je lekker met zijn vieren op vakantie kunt gaan. 

In de complete inventarislijst vind je de volledig aanwezige inventaris en tevens de lijst met optionele extra’s.

Bel mij terug