Informatie COVID-19 Pandemie

Op dit moment hebben we te maken met een lastige situatie door de COVID-19 pandemie. Per land zijn er verschillende maatregelen. Wij begrijpen dat het hierdoor lastig is om een vakantie voor te bereiden en te boeken.

Gelukkig zijn de vooruitzichten wel goed, er wordt in veel landen volop gevaccineerd en dat betekent dat de kwetsbare groepen op korte termijn veiliger zullen zijn. Hiermee zullen de maatregelen versoepelen en zelfs verdwijnen.

Twijfel jij om bij ons een camper te huren vanwege de pandemie? Dat is gelukkig helemaal niet nodig. Want als de pandemie het onmogelijk maakt om met een camper op reis te gaan, dan krijg jij gewoon jouw geld retour of je hebt de mogelijkheid om jouw camper huur om te boeken.

Let wel op, we hebben hiervoor bijzondere voorwaarden. Neem deze voorwaarden even goed door, voordat je iets verwacht dat wij niet waar kunnen maken. Heb je vragen of twijfels, neem gerust contact met ons op!

Heb jij al geboekt? Heb jij vragen over het annuleren of omboeken van jouw luxe Kompas camper, neem dan gerust contact met ons op via 0478-234400 of via info@kompascamperverhuur.nl

 

Dus kan jouw camper vakantie niet doorgaan door de pandemie? 

– Dan kun je gratis omboeken tot 7 dagen voor vertrek (de nieuwe boekingsdatum stem je samen met ons af).

– Gratis annuleren tot 7 dagen voor vertrek

– Geldig voor alle boekingsdata in 2021

 

Bovenstaande is zeer beknopt, bekijk hier de uitgebreide voorwaarden!

 

Bel mij terug