Camper huren? Dat kan bij Kompas Camper Verhuur

Wil jij samen met jouw partner, vrienden of gezin Europa ontdekken? Kompas Camper Verhuur biedt jou de mogelijkheid om dit te ervaren met een luxe camper!

Onze campers zijn van alle gemakken voorzien waardoor jij een unieke reiservaring zal beleven. Bekijk hieronder ons aanbod.

Compleet uitgerust op weg

Een luxe camper van Kompas Camper Verhuur is van alle gemakken voorzien. Zo beschikt iedere camper over een slaapvertrek, keuken en toebehoren, toilet, douche, zitruimte met tafel, fietsendrager, zonneluifel, tuinset enzovoorts.

In overleg zijn er nog meer mooie opties toe te voegen, denk hierbij aan een portable speaker, Nespresso koffiezetapparaat of een BBQ.

Verder beschikken alle campers over 24/7 pechhulp in Europa, inclusief vervangend vervoer/verblijf.

Reden genoeg om een mooie camper te huren bij Kompas Camperverhuur in Venray, Limburg.

Veilig onderweg

De campers zijn voorzien van een up-to-date navigatiesysteem waarmee je moeiteloos op weg gaat naar je favoriete bestemmingen. Ook is de camper voorzien van 24/7 pechhulp onderweg door heel Europa.

Keuken

De keuken is volledig uitgerust met alles wat je nodig hebt op je reis. Zo is er o.a. servies, bestek, pannenset en een waterkoker aanwezig. Daarnaast kun je optioneel een BBQ en een Nespresso apparaat huren.

Sanitaire voorzieningen

Geniet van comfort tijdens het kamperen. Onze campers zijn uitgerust met een douche en een (apart) toilet. Ideaal om deze voorzieningen binnen handbereik te hebben. Hierdoor ben je dus niet afhankelijk van faciliteiten op een camping. 

Buitenvoorzieningen

Buiten is de camper van alle gemakken voorzien. Denk hierbij aan een grote zonneluifel, (XXL) garage en een fietsendrager.

Inventarislijst

Klik hier om inzicht te krijgen in de inventarislijst

Bel mij terug